Webdesign zoals het hoort. Krachtig, zowel het design als onder de motorkap.

Let's stick together


Bij Redfoxmedia geloven we niet dat we gewoon een ander webdesignbedrijf moeten zijn. Wij geloven dat jouw website de “natuurlijke” uitbreiding is van het verhaal van uw merk. Het zet zo zijn toon voor de online aanwezigheid. Iedereen kan een website opzetten, maar wij zorgen voor strategische, boeiende ervaringen die de geloofwaardigheid versterken, belangrijke boodschappen communiceren en van prospects winst maken.

Op zoek naar websites in Antwerpen en omstreken?

Responsive design


Elke site die we maken, is ontworpen en geoptimaliseerd. De site gaat er net zo goed uitzien en werken op mobiele telefoons en tablets, als op een desktop. Ervaar een naadloze ervaring op elk apparaat!


Meer weten?

Webshop Design


Wil je fysieke of digitale producten online verkopen? Start je net? Of heb je al een gevestigde winkel en ben je op zoek naar een nieuw ontwerp. Wij maken een intuïtieve webshop die bij jou en de klant past.


Meer weten?

How we do it.


Samen overlopen we al je wensen, zodat we duidelijk weten wat jou visie is voor de website of advertentie campagne. We zijn obsessief gericht op het helpen van bedrijven die hun zakelijke kerndoelen willen bereiken met behulp van de digitale ruimte. We ontwerpen en bouwen websites om de verkoop, belangenbehartiging en leadgeneratie te beïnvloeden.

Op zoek naar websites in Antwerpen en omstreken?

Email Marketing

Met Redfoxmail wordt er gebruik gemaakt van de modernste email marketing functies. Deze zijn ontworpen om start-ups en kleine ondernemingen te helpen groeien en sterkere relaties op te bouwen. Stimuleer meer omzet in minder tijd.

Meer weten?

SEO / SEA


We testen hoe goed en hoe veilig de website is. En wat je kan doen om de website SEO vriendelijk te maken. Google en Facebook-advertenties zijn de meest winstgevende en populaire vorm van online adverteren. Maar ook complex, steeds veranderend en tijdrovend.


Meer weten?

Contacteer Ons

Heb je een project of partnerschap in gedachten?