Webdesign zoals het hoort. Krachtig, zowel het design als onder de motorkap.

Responsive webdesign

Een website maken die resultaten genereert.

Eenvoudig gezegd, Redfoxmedia helpt klanten de digitale wereld te omarmen en zakelijke doelen te bereiken. In ons ontwerpproces bestuderen we prestatiegegevens, conversiegegevens, inhoudsmogelijkheden en onderzoeken we naar de gebruikerservaringen om weloverwogen beslissingen te nemen.

Contacteer ons

Meer informatie over jouw website en onze mogelijkheden?

Start nu!

Onze werkwijze

Onze ontwerpers duiken diep om zich onder te dompelen in de branche en de esthetiek van het merk. Onze samenwerking omvat jou en je team bij elke stap, om ervoor te zorgen dat de nieuwe site iets is dat jou en het bedrijf echt vertegenwoordigt en tegelijkertijd naar het volgende niveau drijft.

Identificeren


Ons ontwerpproces begint met het begrijpen van het merk, behoeften, zakelijke doelstellingen en het ontwikkelen van een geschikte tijdlijn met projectplan.


Research

We doen uitgebreid onderzoek naar jouw branche en concurrenten. Daarna maken we een strategie en ontwerp op maat. Dit helpt ons de belangrijkste functies, functionaliteiten en structuur van jouw site te definiëren.

Design


We ontwikkelen een frame van jouw project. We bepalen welke inhoud nodig en nuttig is, daarna ontwerpen we de grafische en visuele elementen die nodig zijn om het ontwerp tot leven te brengen.


Een website als groeimotor

De website moet een doel hebben

Of je nu een nieuwe website laat maken of gewoon jouw huidige site bijwerkt en optimaliseert, wij zijn jou go-to-resource om ervoor te zorgen dat de site klaar is voor het ontwikkelende digitale ecosysteem.

Start nu met jou project!
Redfoxmedia-image2
Redfoxmedia-image3
Growth-Driven Design

Verbeter de website conversies

We streven er naar om een "wow" factor te genereren. Ons doel is om een customer journey te bouwen die bewustzijn creëert. We maken gebruik van analyses, persona's, testen en iteratie om het ontwerp te optimaliseren voor betrokkenheid.

Start met jou website!

Contacteer Ons

Heb je een project of partnerschap in gedachten?