Webdesign zoals het hoort. Krachtig, zowel het design als onder de motorkap.

Responsive webdesign

Een website die resultaten genereert.

Eenvoudig gezegd, we helpen onze klanten de digitale wereld te omarmen en hun zakelijke doelen te bereiken. Wij geloven dat elke klant die bij ons komt een unieke droom heeft, ondersteund door een specifieke set vereisten.

Onze websites zien er niet alleen goed uit, ze presteren en ze converteren. Of u nu aanvragen wilt genereren, de verkoop wilt verhogen of het bewustzijn wilt maximaliseren.

Waarom Redfoxmedia

Wist u dat de kwaliteit van uw website net zo belangrijk is als de kwaliteit van uw producten of diensten?

Tegenwoordig moeten websites net zoveel boeien en entertainen als ze nodig hebben om te verkopen. Simpel gezegd, u heeft letterlijk enkele seconden om de aandacht van mensen te trekken voordat ze de site verlaten en naar de volgende gaan.

Wanneer u partner wordt van Redfoxmedia, krijgt u niet het absolute minimum, maar krijgt u het volledige pakket (en meer). Verwacht gratis updates, coaching, volledige transparantie en strategische aanbevelingen, allemaal standaard.

Contacteer ons

Meer informatie over uw project en onze mogelijkheden?

Contacteer Ons

Onze werkwijze

We werken nauw met u samen en wisselen ideeën uit totdat we tot het definitieve ontwerp voor uw website komen. Factoren zoals het merk en de doelgroep uw bedrijf spelen een belangrijke rol bij het ontwikkelen van de algehele visuele stijl van de site.

Ontwikkeling


We ontwikkelen een sitemap en wireframe van uw project. Dit helpt ons bij het definiëren van de belangrijkste kenmerken, functionaliteiten en structuur van uw nieuwe website en stelt ons in staat om aan het design te starten.


Design


We ontwerpen de grafische en visuele elementen die nodig zijn om uw website tot leven te brengen. Alle inhoud wordt ingevuld. Voor e-commerce websites betekent dit het toevoegen van producten en programmeren van alle functies.


Testen en Lanceren


Voor de lancering worden tests uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de website volgens de vereisten functioneert, evenals tests voor voor mobiele apparaten / browsers. Na de lancering werken we met u samen om voortdurend het beste uit de site te halen.


We ontwerpen en bouwen een website vanuit een marketing oogpunt. We combineren schoonheid met commerciële functies om resultaten te behalen.

We luisteren niet alleen naar uw behoeften, we duiken diep in prestatiegegevens en identificeren wat werkt en wat niet. Dit voedt onze informatiearchitectuur, inhoudsstrategie en ontwerp.

Een webshop in overeenstemming met uw merkrichtlijnen en bedrijfsdoelstellingen. We ontwikkelen elke pagina vanaf het eerste contactpunt met de gebruiker tot de aan de verzendbevestiging.

Profiteer van esthetisch aantrekkelijke en geoptimaliseerde bestemmingspagina's die meer verkeer naar uw zakelijke website genereren.

Contacteer Ons

Heb je een project of partnerschap in gedachten?