Van kleine startersites tot grootschalige websiteswij ontwerpen ze allemaal.

Wist u dat de kwaliteit van uw website net zo belangrijk is als de kwaliteit van uw producten of diensten? Zo moeten websites net zo boeien en dusdanig entertainen, als dat ze dienen om te verkopen.

Van eenvoudige websites met uw bedrijfsgegevens tot interactieve websites voor de producten en diensten van uw bedrijf. Onze websites zijn oogstrelend, gebruiksvriendelijk en volledig responsive. PLUS, u krijgt onze uitstekende klantenservice en ondersteuning er vanzelfsprekend bij.

Start Nu

Volledig functionerende Ecommerce websites.

Wij ontwerpen en bouwen volledig functionerende Ecommerce websites. Met standaard SEO-geoptimaliseerde database-output, voorraad- en klantenbeheer, gerelateerde producten, klant-recensies, kortingscodes en alle andere functies die je zou verwachten van een Ecommerce website.

Er is geen limiet aan het aantal categorieën of producten dat u online kunt verkopen en we bieden een reeks off-site partners aan waaruit u kunt kiezen voor al uw betaal en verzendmogelijkheden.
Wanneer uw website live is, krijgt u het volledig beheer, zodat u uw website kunt bijwerken wanneer u maar wilt. Ook bieden wij technische ondersteuning voor de levensduur van uw website.

Welke web design diensten bieden wij aan?

Web design upgrades

Uw website ontwerp moet up to date zijn en er goed uitzien. Als u een website heeft die u wilt aanpassen of vernieuwen, kunnen wij u helpen. Wij richten ons op de juiste plaatsen van uw website die verbetering nodig hebben en we zullen uw website de upgrade geven die het nodig heeft.

Mobiele telefoons en andere toestellen

In de huidige wereld van moderne technologieën en gadgets, moet uw website er geweldig uitzien op alle platformen. Al onze websites zijn gebouwd met de nieuwste responsive technologie, wat betekent dat uw website zich aanpast aan elke schermgrootte.

Beheer van de website

Wij gebruiken CMS-systemen waarmee uw website eenvoudig kan worden beheerd en bijgewerkt. U kunt de inhoud en elementen van de website zelf bijwerken, zodat u niet steeds bij ons terug hoeft te komen voor wijzigingen.

Ecommerce

Wij bouwen voor u een Ecommerce website die u in staat stelt om makkelijk online producten te verkopen. Onze Ecommerce sites zijn zo opgezet dat u uw producten en verkoop gemakkelijk zelf kunt beheren.

Bloggen en social sharing

Als u een blog sectie op uw website wilt, kunnen wij dit voor u creëren. U zult in staat zijn om gemakkelijk berichten te creëren en te publiceren. Wij maken ook social sharing buttons die netjes in het ontwerp passen, zodat uw websitebezoekers uw blogberichten kunnen delen op hun social media platformen.

Overzetten van uw website bestanden

Het overzetten van uw website kan een ingewikkeld proces zijn, maar maakt u zich geen zorgen, Redfoxmedia zal het proces voor u beheren. Als u van hostingprovider moet veranderen, zorgen wij voor de technische afhandeling als onderdeel van onze webdesignservice.

Contact

Start your project

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Of heeft u een algemene vraag? Wij helpen u graag!