Online Marketing gaat niet langer over de dingen die je maakt, maar over de verhalen die je vertelt.

Diverse advertenties voor jouw kerndoelgroep.

Online adverteren moet resultaten opleveren.

Zoekmachinemarketing is een van de snelste manieren om jouw bedrijf te laten groeien in een markt die steeds moeilijker wordt. Bij SEM draait alles om intentie. Door de juiste advertentie te tonen, op het juiste moment zal je gekwalificeerd verkeer naar jouw website genereren en de kans op conversies vergroten.

Contacteer ons

Meer informatie over jou campagnes en onze mogelijkheden?

Start nu!

Onze werkwijze

Ons team werkt met jou samen om de bedrijfsdoelstellingen te identificeren en dat begint met een holistische, gepersonaliseerde aanpak. We voeren een uitgebreide audit van uw bestaande account uit (en als u er nog geen heeft, bouwen we er een vanaf nul), analyseren we concurrent- en branchepraktijken en voeren we voortdurende optimalisaties uit op uw campagnes.

Keyword onderzoek


Bij online adverteren identificeren we de juiste zoekwoorden om de juiste campagnes, advertentiegroepen, advertentietekst te maken en naar strategische bestemmingspagina's te sturen.


Ontwerpen


We ontwikkelen en beheren uw betaalde zoekcampagnes op relevante zoekmachines zoals Google Ads & Social Media kanalen zoals Facebook.


Optimalisatie


Om de algehele gezondheid van het account te garanderen en de efficiëntie te maximaliseren, werken we onze SEM-strategie voortdurend bij via routinematige optimalisaties.


Ontvang kliks, conversies en inkomsten voor uw bedrijf

Mensen brengen 75% van hun tijd door op Facebook of Google

Social media is de beste manier om in contact te komen met de mensen die het meest voor je bedrijf betekenen: jouw klanten. Met de mogelijkheid om deel te nemen aan gesprekken of culturele evenementen terwijl ze plaatsvinden, is social media marketing een van de krachtigste tools die je bedrijf kan gebruiken om contact te maken met jouw kerndoelgroep en je online aanwezigheid uit te breiden.

Start nu met jou campagne!
Redfoxmedia-image6
Redfoxmedia-image7

SEO voor mensen, daarna zoekmachines.

We streven er naar om een "wow" factor te genereren. Ons doel is om een customer journey te bouwen die bewustzijn creëert. We maken gebruik van analyses, persona's, testen en iteratie om het ontwerp te optimaliseren voor betrokkenheid.

Start met jou website!

Contacteer Ons

Heb je een project of partnerschap in gedachten?