Redfoxmedia zorgt ervoor dat uw advertenties op het juiste moment voor de juiste doelgroep worden getoond, wat helpt om conversies te verhogen en omzet te genereren.

Krijg de beste resultaten met uw Facebook-advertenties

Nu is het tijd om de kracht van Facebook Advertising te benutten.

Facebook is één van de krachtigste marketingplatforms ter wereld geworden. Vanwege de grootte, data, creativiteit en schaalbaarheid is er nog nooit zo een tijd geweest waarin u advertenties voor het meest relevante publiek kunt plaatsen.

Facebook kan u helpen nieuwe klanten te vinden, uw bestaande klanten te behouden en helpen leads op te bouwen. Het gaat erom ervoor te zorgen dat uw advertenties op de best mogelijke manier de perfecte boodschap overbrengen aan uw ideale publiek.

Benut de kracht van Facebook Advertising!
Waarom Redfoxmedia

We dekken het hele Facebook marketingspectrum specifiek voor kleine bedrijven

Wij staan dag en nacht voor u klaar en u zult nooit moeite hebben om contact met ons op te nemen. We zijn trots op onze effectieve communicatie, of het nu gaat om telefoongesprekken, e-mails of gewoon WhatsApp-berichten. U zult nooit in het donker worden achtergelaten!

Al onze services zijn ontworpen om elkaar te complimenteren, of het nu gaat om campagnes te creëren voor een “abandoned cart” verkoop te stimuleren of het gebruik maken van lead-advertenties om email adressen te ontvangen.

Start nu met uw Facebook campagne!
Contacteer ons

Uw Facebook pagina naar een hoger niveau tillen? Vraag dan nu de gratis Facebook-scan aan!

Gratis Scan

Onze werkwijze

Adverteren op Facebook is een kosteneffectieve oplossing voor een reeks marketingdoelen. Van het verhogen van pagina-likes en websiteklikken – tot het verhogen van conversies en verkopen.

Research


We verdiepen ons in uw bedrijf, bestaande activiteiten, doelstellingen en algemene doelen. Eenmaal dat is voltooid, ontwikkelen we een advertentiestrategie voor een maximale impact.


Strategie en Creatie


We bouwen, ontwerpen, schrijven de teksten en beheren uw Facebook campagnes. Volledig bijgehouden - traceerbaar tot in de puntjes. We bouwen ook effectieve, responsieve bestemmingspagina's voor u.


Optimalisatie


Naarmate gegevens beginnen binnen te komen, optimaliseren we de campagnes voortdurend voor succes op lange termijn. We doorlopen de campagnes, zodat u begrijpt wat de statistieken betekenen en waar verdere kansen liggen.


Met ongelofelijke targetingmogelijkheden richten we ons op het juiste moment op mensen, op de juiste plaats met de juiste boodschap.

Met foto, video en verhalenadvertenties vergroot u de kans om effectief contact te leggen met mensen die niet op de hoogte zijn van uw product of service.

Heeft u al een bestaand klantenbestand? Adverteren op Facebook kan de meest effectieve optie zijn om u te helpen het bedrijf op te schalen naar nieuwe locaties en territoria.

Personaliseer en pas advertentie-ervaringen aan, aan diegenen die interesse hebben getoond in uw product of service om de verkoop of het gewenste resultaat te helpen voltooien.

Wat we beheren met uw account

Ad Copy

We implementeren een effectieve advertentietekst die resoneert met potentiële klanten.

Budget

Wij beheren uw uitgaven om maximale ROAS te garanderen.

Beeldwerk

We selecteren de juiste afbeeldingen of video's om een blijvende indruk te maken en klanten te converteren.

Pixel installatie

We zorgen ervoor dat uw pixel is geïnstalleerd en dat alle gebeurtenissen correct worden bijgehouden.

Campagne-instelling

We beheren uw campagne van begin tot eind. We helpen de juiste doelstelling te kiezen.

Rapporteren

We brengen u belangrijke inzichten door uw advertentie-accounts te analyseren en bij te houden.

Veelgestelde Vragen

We begrijpen dat Facebook marketing een beetje verbijsterend kan zijn en daarom zijn we hier om te helpen. Na onze eerste chat vertellen we u het perfecte pakket op basis van uw doelen. Maar om u een indicatie te geven, raden we meestal ons starter-pakket aan voor Facebook / Instagram, wat bestaat uit 1 campagne en 2 advertenties.

Helaas niet en als u een bureau tegenkomt dat dat wel doet, ren dan de andere kant op. Waarom? Omdat we platforms van derden zoals Facebook gebruiken waarover we geen controle hebben. Echter! We hebben een zeer sterke staat van dienst, waarmee we consequent uitzonderlijke resultaten hebben geleverd voor onze klanten.

Het is moeilijk om een exacte tijd te bepalen, omdat bedrijven zo verschillend zijn! In sommige gevallen hebben klanten binnen 48 uur nadat hun campagne live ging resultaten gezien, maar dit hangt echt af van de service die u hebt besloten te gebruiken. Neem bijvoorbeeld SEO. Het kan tussen de 3-6 maanden duren voordat de gewenste resultaten verschijnen, dus raak niet in paniek als je het gevoel hebt dat u bepaalde doelen niet haalt – het kost gewoon tijd.

Contacteer Ons

Heb je een project of partnerschap in gedachten?