Facebook Marketing gaat niet langer over de dingen die je maakt, maar over de verhalen die je vertelt.

Diverse advertenties voor jouw kerndoelgroep.

Groei jouw bedrijf met Facebook Marketing

Facebookmarketing is één van de snelste manieren om je bedrijf te laten groeien in een markt die steeds moeilijker wordt. Bij Facebook draait alles om intentie. Door de juiste post of advertentie te tonen, op het juiste moment zal je gekwalificeerd verkeer naar jouw website of gewenste bestemming genereren en zo de kans op conversies vergroten.

Contacteer ons

Je Facebook pagina naar een hoger niveau tillen? Vraag dan nu de gratis Facebook-scan aan!

Gratis Scan

Onze werkwijze

Hoewel het runnen van Facebook campagnes er misschien eenvoudig uitziet, is er veel tijd en aandacht voor nodig om consistent, kwalitatief hoogstaand verkeer naar de website te halen. Ons team werkt met jou samen om de bedrijfsdoelstellingen te identificeren, we voeren een uitgebreide (gratis) scan van je bestaande account uit (en als je er nog geen hebt, bouwen we er één vanaf nul). We analyseren de concurrentie en voeren voortdurende optimalisaties uit op jouw campagnes.

Inzicht in jouw bedrijf


Terwijl we de technische knowhow aan tafel brengen, ken jij je bedrijf een stuk beter dan wij. We nemen de tijd om te begrijpen wat je doet, gaan daarna aan de slag met het onderzoeken van jouw branche en zoeken we een manier hoe we je klanten het best kunnen bereiken.


Ontwikkelen


Ons in-house ontwerpteam maakt prachtige Facebook advertenties, rekening houdend met de specifieke vereisten, copy, headlines en beschrijvingen die in de advertenties worden weergegeven. We beheren je campagnes en controleren ze op een consistente basis.


Optimalisatie


Om de algehele gezondheid van het account te garanderen en de efficiëntie te maximaliseren, werken we onze strategie voortdurend bij via routinematige optimalisaties. We bezorgen je ook elke maand een uitgebreid rapport met de algemene resultaten.


Ontvang kliks, conversies en inkomsten voor je bedrijf

Mensen brengen 75% van hun tijd door op Facebook.

Social media is de beste manier om in contact te komen met de mensen die het meest voor je bedrijf betekenen: jouw klanten. Met de mogelijkheid om deel te nemen aan gesprekken of culturele evenementen terwijl ze plaatsvinden, is social media marketing een van de krachtigste tools die je bedrijf kan gebruiken om contact te maken met jouw kerndoelgroep en je online aanwezigheid uit te breiden.

Start nu met jou Facebook campagne!
Redfoxmedia-image6

Maak gebruik van Facebook Messenger-bots

Elke bot is net zo uniek als het bedrijf dat hij bedient. Ze kunnen helpen met FAQ'S van de klantenservice, zoals het volgen van leveringen en het boeken van afspraken. Ze kunnen je diensten weergeven maar ze kunnen ook voor ontdekking zorgen - ze suggereren de perfecte jeans, boeken een rechtstreekse vlucht naar Londen of bestellen je eten. Kortom, een chatbot is een stuk geautomatiseerde berichtensoftware die AI gebruikt om met mensen te praten.

Start met jou Messenger campagne!

Contacteer Ons

Heb je een project of partnerschap in gedachten?